Nieuws

Op weg naar duurzaamheid: Vredeveld Transport introduceert ContiConnect

Bij Vredeveld Transport staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

Bij Vredeveld Transport staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Om onze ecologische impact te verminderen en onze operationele efficiëntie te verbeteren, hebben we een innovatieve stap gezet met de introductie van ContiConnect. Dit geavanceerde systeem is een essentieel onderdeel van onze duurzaamheidsstrategie en stelt ons in staat om onze CO2-uitstoot te verminderen terwijl we de veiligheid en betrouwbaarheid van onze diensten verbeteren.

Efficiëntie en milieubewustzijn met ContiConnect Live

ContiConnect Live van Continental, is de kern van onze strategie geworden. Dit systeem bewaakt voortdurend de bandendruk en -temperatuur van onze voertuigen, waardoor we potentiële problemen kunnen voorkomen en onze brandstofefficiëntie kunnen verbeteren. Met deze technologie kunnen we 24/7 de gezondheid van onze vloot volgen en proactief reageren op eventuele afwijkingen, wat resulteert in minder ongeplande stops en een verhoogde operationele efficiëntie.

Volgens Mischa Vredeveld, CEO van Vredeveld Group, versterkt Vredeveld Transport haar inzet voor duurzaamheid en efficiëntie in de transportsector door het gebruik van ContiConnect Live.

Stap naar de toekomst in fleet management

De implementatie van ContiConnect markeert een nieuwe fase in ons streven naar duurzaamheid en efficiëntie. Door samen te werken met toonaangevende bedrijven zoals Continental, zijn we in staat om onze operationele kosten te verlagen, onze CO2-uitstoot te verminderen en een positieve impact te hebben op het milieu. Deze samenwerking illustreert de toewijding van onze industrie aan een meer duurzame toekomst.

Volgens Bart Piceu, een vooraanstaande figuur in de logistieke sector, betekent deze samenwerking een nieuw hoofdstuk in de logistiek, gekenmerkt door verbeterde efficiëntie en verminderde CO2-uitstoot.

Bouwen aan een duurzame toekomst

Bij Vredeveld Transport zijn we trots op onze inspanningen om een positieve verandering teweeg te brengen in de transportsector. Door te investeren in innovatieve technologieën zoals ContiConnect, blijven we voorop lopen in duurzaamheid en milieubewustzijn. We zijn vastbesloten om een voorbeeld te zijn voor de hele industrie en een blijvende impact te hebben op onze planeet.

Lees hier over onze duurzaamheidsinitiatieven.