Your logistics. Our promise.

Logistic solutions

Vredeveld Logistic Solutions is onze non-asset based business unit, van waaruit alle aspecten van de Supply Chain worden georganiseerd.

Logistieke experts.

Wij beschikken over logistieke experts die voor onze klanten de beste oplossing voor hun logistieke uitdaging kunnen verzorgen. Van een integrale supply chain management oplossing tot het outsourcen van hun financiële, operationele en analytische logistieke processen.

Logistic Solutions
Dit is waar processen, technologie en kennis van onze medewerkers bij elkaar komen met als doel de gehele supply chain in kaart te brengen en te controleren.

Onze klanten
Logistic solutions

Vredeveld Logistic Solutions

Het ontwikkelen van een innovatief logistiek concept waarbij de logistieke afhandeling en ontzorging van de klant volledig in handen wordt gegeven van Vredeveld Logistic Solutions. Binnen het project wordt gekeken naar zowel de haalbaarheid op financieel als ook organisatorisch vlak. Tevens wordt binnen dit project de organisatie ingericht, getraind en gecoacht.

All-inclusive Service

Onze logistieke engineers analyseren, optimaliseren en herontwerpen Supply Chains met als doel een reductie van de Total Cost of Ownership. Hierbij maken we gebruik van een innovatieve IT oplossing die ons in staat stelt op een efficiente manier het totale proces van order to cash te managen. Deze all-inclusive service bevat o.a.: online tendering, leveranciers auditing, klachten management, planning en executie, financiële en operationele dynamische rapportage.

Vredeveld vrachtwagen in Borne

Een oplossing voor uw uitdaging

Onze logistieke engineers zijn ervaren en hoogopgeleid. Door vele jaren ervaring in diverse logistieke disciplines zijn wij in staat om op maat gemaakte oplossingen te adviseren, uw dagelijkse processen en operationele uitdagingen te ondersteunen. Onze kracht ligt in het vinden van de juiste oplossing voor uw uitdaging.