Value Added Logistics

Value Added Logistics

Maak ook kennis met onze Value Added Logistics. Wij gaan veel verder dan het transporteren van goederen en materialen van A naar B. Volledige ontzorging van al uw logistieke uitdagingen en wensen, dát is ons doel.

Extra services binnen ons logistieke proces

Binnen het logistieke proces nemen wij u graag werk uit handen:

Silo bulktransport
Veel meer dan alleen transporteren
Op- en overslag

Op- en overslag

In onze op- en overslaghal in Borne slaan wij uw goederen op of over. Ons warehousing biedt een oplossing voor al uw op- en overslag vraagstukken.

Opslag op wielen

Voorkom overbodige extra stappen in het logistieke proces, en zorg maak ook kennis met onze rechtstreekse materiaalopslag in opleggers. Dit voorkomt extra handeling en bevordert de snelheid van transport.

In onze wagens maken wij optimaal gebruik van de techniek. Informatie van het motormanagement lezen we rechtstreeks uit via de CAN-bus. In combinatie met een intelligente app biedt dat u een schat aan informatie, zoals realtime inzicht per wagen, complete rijstijlanalyses per chauffeur en overzichtelijke overzichten van elke afzonderlijke opdracht. In combinatie met onze software zijn we in staat het hele logistieke proces nóg efficiënter te maken. Met deze stap voorwaarts wordt uw totale logistieke proces volledig gedigitaliseerd.

Welke voordelen biedt Value Added Logistics u?

Kostenbesparing

Doordat we in staat zijn de efficiency van het logistieke proces te verbeteren bespaart u aanzienlijk op kosten. U bespaart bovendien op kosten, bijvoorbeeld op personeelskosten en kosten voor opslag.

Kwaliteit

De Value Added Logistics werkzaamheden worden vakkundig door onze gespecialiseerde werknemers uitgevoerd. U hoeft zich nergens zorgen om te maken.

Gemak

Wij nemen werkzaamheden uit handen waarmee u kostbare tijd kunt besparen.

Vredeveld experts