Certificatie

Certificatie

Ook voor het vervoer van chemische non-food producten beschikken wij over alle benodigde certificeringen en vergunningen.

Certificeringen

Als professioneel transportbedrijf is Vredeveld Twente B.V. gecertificeerd voor het vervoer van de productgroepen Food (ISO 22000) en Feed (GMP+), waaronder het vervoer van grondstoffen voor de agrarische sector en de diervoederindustrie (honden, katten, varkens en koeien). Ook voor het vervoer van chemische non-food producten beschikken wij over alle benodigde certificeringen en vergunningen. Daarnaast zijn wij erkend leerbedrijf voor de logistieke sector.

Certificering Vredeveld

GMP+

Wegtransport Diervoerders

SQAS

Beoordelingssysteem voor de chemische industrie

NIWO

EU Transportvergunning

Bureau Veritas Certification, ISO 9001:2015

Kwaliteit Management systeem

Erkend leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op en zijn al jaren een Erkend leerbedrijf. We zijn zelfs in het verleden als eens uitgeroepen tot het beste leerbedrijf in de sector mobiliteit, transport, logistiek en maritiem.

Schouten Certification ISO 22000:2018

Eisen voor een voedselveilligheidssysteem

Deelens en Vredeveld samen verder!

Vredeveld Groep en Excluton B.V. hebben overeenstemming bereikt over een vergaand partnership met de overname van de transport activiteiten van Deelens Transport B.V. Het creëren van een integraal logistiek en supply chain platform past in de lange termijn strategische visie van beide bedrijven.