Warehousing

Op- en overslag

Op onze vestiging in Borne bieden wij u met warehousing een volwaardige op- en overslagmogelijkheid voor losgestorte goederen. Door gebruik te maken van onze DINO bulkwagenvuller verladen wij uw losgestorte goederen op efficiënte wijze van bigbags naar bulkwagens.

Moderne warehousing

De DINO bulkwagenvuller heeft een aantal grote voordelen. De machine is snel en eenvoudig te reinigen zodat verschillende producten snel achter elkaar verladen kunnen worden. Dit levert een aanzienlijke tijdwinst in het logistieke proces op. Extra voordeel voor u dus! Bovendien is de veiligheid van onze werknemers met de komst van deze machine gewaarborgd. U kunt uw voorraad en de distributie ervan dan ook met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Op- en overslag
Volwaardige op- en overslagmogelijkheden

Deelens en Vredeveld samen verder!

Vredeveld Groep en Excluton B.V. hebben overeenstemming bereikt over een vergaand partnership met de overname van de transport activiteiten van Deelens Transport B.V. Het creëren van een integraal logistiek en supply chain platform past in de lange termijn strategische visie van beide bedrijven.