Tankcleaning

Tankcleaning

Uw vertrouwde adres voor professionele en gecertificeerde tankcleaning en tankreiniging. Efficiënt, veilig en hygiënisch. Bekijk ook de website: Tankcleaning Ter Apelkanaal

Tankcleaning Vredeveld in

Ter Apelkanaal

Tankcleaning Vredeveld in Ter Apelkanaal biedt u tankcleaning volgens de hoogste voedselveiligheidsnormen. Met een breed scala aan mogelijkheden voor het reinigen van uw tankwagens, bulkwagens en opleggers, verwarmen en drop & swap. Volledig gecertificeerd op het gebied van voedsel en diervoeders.

Tankcleaning service Vredeveld
Vredeveld Logistic Solutions

Het ontwikkelen van een innovatief logistiek concept waarbij de logistieke afhandeling en ontzorging van de klant volledig in handen wordt gegeven van Vredeveld Logistic Solutions. Binnen het project wordt gekeken naar zowel de haalbaarheid op financieel als ook organisatorisch vlak. Tevens wordt binnen dit project de organisatie ingericht, getraind en gecoacht.

Tank Cleaning Apeldoorn

Diensten

Welk materiaal uw tankwagens ook vervoeren, voor het reinigen kunt u rekenen op onze snelle en efficiënte reinigingsdiensten. Dankzij onze computergestuurde foodreinigingsprocessen en ons extra gefilterde drinkwater behalen wij een maximaal reinigingsresultaat. Uw voordelen op een rij:

  • Efficiënte en volledig computergestuurde reiniging van uw materieel
  • Geautomatiseerde berekening van spoeltijd, programma en dosering van milieuvriendelijke  reinigingsmiddelen, watertemperatuur en waterdruk
  • Twee gescheiden reinigingsbanen voor Food en Non Food
  • Milieuvriendelijke verwerking van afvalwater en restladingen
  • U ontvangt na reiniging een officieel Europees Reinigingsdocument (ERD/ECD)
Openingstijden Tankcleaning
Maandag

06:00 – 21:00

Dinsdag

06:00 – 21:00

Woensdag

06:00 – 21:00

Donderdag

06:00 – 21:00

Vrijdag

06:00 – 21:00

Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten