Intermodaal transport

Intermodaal transport

Voor omvangrijke vervoersprojecten naar andere continenten bent u bij Vredeveld Intermodaal Transport aan het juiste adres. Wij verzorgen ieder onderdeel van het transport met de grootst mogelijke zorg. Maar ook uw meer bescheiden, regionale transportvragen behandelen wij met dezelfde aandacht en kwaliteit.

Wereldwijd transport

Ook voor intermodaal transport, waarbij goederen worden vervoerd via verschillende transportmiddelen, bent u bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over een Europees dekkend multimodaal netwerk voor het transport van bulkgoederen. Voor iedere opdracht zoeken we naar het meest efficiënte vervoersconcept voor intermodaal transport van bulkgoederen. Uw wens is daarbij ons uitgangspunt. En door onze kleinschaligheid behandelen wij uw opdracht dan ook altijd met persoonlijke aandacht. Van laden tot lossen, uw intermodaal opdracht is bij ons in betrouwbare en deskundige handen.

Vredeveld vrachtwagens
Europees dekkend multimodaal netwerk

Toekomstgerichte oplossingen

De ontwikkelingen in de transportwereld staan nooit stil. Wij gebruiken deze ontwikkelingen om onze dienstverlening op een steeds hoger niveau te tillen. Elke lading staat bij ons onder voortdurende controle en ons materieel is altijd voorzien van de meest moderne technologie. Daarnaast zijn wij continue bezig ons netwerk en infrastructuur te verbreden en te optimaliseren. Daarbij zetten we alle transportmodaliteiten in. Gezamenlijke projecten met onze buitenlandse partners, waarbij kennis en inkoopkracht u extra voordeel bieden, maken het mogelijk u een integrale en grensoverschrijdende logistieke dienstverlening aan te bieden.

Maatwerk

Voor elke intermodaal opdracht bieden wij u ons meest gunstige transportconcept aan. U bent dus altijd verzekerd van maatwerk. Vanuit dit maatwerk-principe bedenken we voor u een passend en individueel concept, aangepast aan uw wensen en voorwaarden. Of het nu gaat om efficiëntie, snelheid of kostenbesparing, ons brede scala aan intermodaal verkeer stelt ons in de gelegenheid altijd de meest optimale oplossing voor u te vinden. Dat doen we met ons eigen wagenpark, maar steeds vaker ook door gebruik te maken van andere transportmiddelen, zoals transport per trein, container- of binnenschip en short- of deepseavervoer.

Tank Cleaning Apeldoorn

Intercontinentaal

Voor omvangrijke vervoersprojecten naar andere continenten bent u bij Vredeveld Intermodaal Transport aan het juiste adres. Wij verzorgen ieder onderdeel van het transport met de grootst mogelijke zorg. Maar ook uw meer bescheiden, regionale transportvragen behandelen wij met dezelfde aandacht en kwaliteit. Want zoveel voor grote als kleine opdrachten geldt: iedere klant is voor ons altijd even waardevol. Uw opdracht wordt zorgvuldig uitgevoerd. Door onze horizontale organisatiestructuur, onze bedrijfsomvang en onze werkwijze zijn we in staat om met alle transportconcepten uit de voeten te kunnen. Over de weg, per spoor of over het water. Bovendien zijn we in staat om snel en flexibel in te kunnen spelen op elke wijziging of omstandigheid.