Over Vredeveld

Over Vredeveld

Vredeveld is een van de oudste internationaal opererende logistieke dienstverleners van ons land, met vestigingen in Hoogersmilde en Borne. Inmiddels behoren wij met onze 90 trucks en 180 opleggers tot de middelgrote vervoerders in Nederland, en zijn wij uitgegroeid tot logistiek dienverlener op het gebied van 4PL, Supply chain, Controltower, Silo Bulk en Bouwmaterialen transport .

Familiebedrijf

Vredeveld is een van de oudste internationaal opererende logistieke dienstverleners van ons land, met vestigingen in Hoogersmilde en Borne. Inmiddels behoren wij met onze 90 trucks en 180 opleggers tot de middelgrote vervoerders in Nederland, en zijn wij uitgegroeid tot de grootste bulkvervoerder van Noord- en Oost-Nederland.

Onze dienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intermodaal transport
  • Silo bulktransport
  • Bouwmaterialen transport
  • Warehousing
  • Value Added Logistics
  • Tankcleaning

Met onze uitgebreide dienstverlening bieden wij logistieke oplossingen door heel Europa.

Organisatiestructuur

Een specifiek kenmerk van onze organisatie is onze horizontale en platte organisatiestructuur. Door compact te blijven werken zijn wij in staat u telkens weer efficiënt én effectief te bedienen. Onze medewerkers gaan daarbij letterlijk en figuurlijk heel ver voor u. Mede dankzij hun tomeloze inzet en persoonlijke betrokkenheid kunnen wij dan ook steeds weer zeggen: ‘Afspraak is afspraak’.

  • Over Vredeveld
  • Tomeloze inzet en persoonlijke betrokkenheid

Directie en management

De directie van Vredeveld Transport bestaat nu uit Richard Vredeveld, Mischa Vredeveld en Camille de Haas. Zij werken vanuit onze vestiging in Hoogersmilde.

Logistic solutions

Vredeveld Logistic Solutions is onze non-asset based business unit, van waaruit alle aspecten van de Supply Chain worden georganiseerd.
Logistic solutions

Asset solutions

Binnen ons logistieke proces gaan wij veel verder dan alleen het transporteren van goederen. Ook voor op- en overslag en maatwerkoplossingen terecht.
Asset solutions
Copyright © 2022 Vredeveld Group. Realisatie: Internetbureau Praes.