Combi-wagen chauffeur

Combi-wagen chauffeur

Wij zijn opzoek naar een combi-wagen chauffeur (bakwagen met aanhanger) voor dagritten. Als chauffeur op de combi-wagen ga je op pad met een bakwagen en aanhanger om bestratingsmaterialen te bezorgen bij zowel zakelijke als particulieren klanten met behulp van een laad-/loskraan op de aanhanger.

Profiel:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste combi-wagen chauffeurs welke rijden met een bakwagen en aanhanger om bestratingsmaterialen door het hele land te bezorgen bij zowel particulieren als zakelijke klanten. De werkzaamheden worden vijf dagen per week uitgevoerd.

  • Je hebt een enthousiaste, proactieve werkhouding
  • Bij voorkeur rijervaring en werkervaring met een autolaadkraan
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en een geldige code 95
  • Je hebt technisch inzicht, bent stressbestendig en houdt van situaties waarin je stuurskills op de proef worden gesteld
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
Total service concept

Het ontwikkelen van een innovatief logistiek concept, Total Service Concept, waarbij de logistieke afhandeling en ontzorging van de klant volledig in handen wordt gegeven van Vredeveld Logistic Solutions. Binnen het project wordt gekeken naar zowel de haalbaarheid op financieel als ook organisatorisch gebied. Tevens worden binnen dit project de organisatie ingericht, getraind en gecoacht.

Vredeveld experts

Wat bieden wij:

Een veelzijdige, zelfstandige functie in een dynamisch transportbedrijf in een leuk team met een prettige werksfeer en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de collectieve arbeidsovereenkomst beroepsgoederenvervoer.

Solliciteer nu!