Silo Bulk Transport

Los gestorte goederen is een belangrijke pijler binnen onze dienstverlening. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste bulkvervoerder van Noord- en Oost-Nederland. Met onze ruim 160 silo-bulkopleggers vervoeren wij de meest uiteenlopende bulkproducten. Niet alleen in de Benelux, Duitsland, Denemarken en Noord-Frankrijk, maar door heel Europa kunt u onze auto’s zien rijden.

Losgestorte goederen

Zout, granulaten, diverse soorten meel en kalk, wij vervoeren alle losgestorte bulkgoederen voor u. Ook voor het vervoer van afvalproducten zoals vliegas bent u bij ons aan het juiste adres.

Zo zijn al onze trekkende eenheden voorzien van een mobiele software die realtime communiceert met onze planning. Communicatie tussen u en de planning verloopt hierdoor altijd effectief en efficiënt. Los van deze ontwikkelingen zijn wij volledig gecertificeerd voor de productgroepen Food (HACCP) en Feed (GMP+).

  • Silo Bulk
  • Onze kwaliteitsnorm ligt hoog

Focus op kwalitatieve ontwikkeling

Om de snelle groei bij te kunnen blijven wordt de komende tijd de nadruk gelegd op een kwalitatieve ontwikkeling. Vredeveld Bulk Transport heeft certificeringen voor de productgroepen Food (HACCP) en Feed (GMP+) en is vooruitstrevend als het gaat om kwaliteit. Daarnaast zijn alle trekkende eenheden voorzien van een boordcomputer, zodat communicatie met planning en klant zo effectief en efficiënt mogelijk is.Met onze jarenlange ervaring staat Vredeveld Bulk Transport garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid in het bulkvervoer.

Onze markt-segementen

Food - Levensmiddelen

Het vervoer van levensmiddelen is aan strenge kwaliteitseisen gebonden en het vervoer van dergelijke producten laat u dan ook alleen aan gekwalificeerde en gecertificeerde transporteurs over. Wij zijn graag uw partner voor het nationale en internationale vervoer van alle uiteenlopende grondstoffen voor levensmiddelen, zoals zout, aardappelmeel en gluten. Door onze HACCP certificering kunt u het levensmiddelentransport met een gerust hart aan ons overlaten. Voor het transport van deze goederen hebben wij speciale opleggers beschikbaar die alleen gebruikt worden voor levensmiddelen.

Feed - Diervoeding

Voor het vervoer van grondstoffen voor de agrarische sector en de diervoederindustrie zijn wij al jaren een vertrouwde transporteur. Wij zijn volledig GMP gecertificeerd en voldoen aan alle eisen en voorwaarden die aan het wegtransport voor de diervoedersector gesteld zijn.

Non - Food - overige producten

Het vervoer van diverse chemische non-food producten is specialistenwerk. Wij vervoeren dagelijks grote hoeveelheden P.V.C., granulaat, technisch meel etc. en petrochemische producten, waaronder polyethyleen, polypropeen en andere kunststoffen en beschikken over alle benodigde certificeringen en vergunningen.

Logistic solutions

Vredeveld Logistic Solutions is onze non-asset based business unit, van waaruit alle aspecten van de Supply Chain worden georganiseerd.
Logistic solutions

Asset solutions

Binnen ons logistieke proces gaan wij veel verder dan alleen het transporteren van goederen. Ook voor op- en overslag en maatwerkoplossingen terecht.
Asset solutions
Copyright © 2022 Vredeveld Group. Realisatie: Internetbureau Praes.