Nieuws

Vredeveld implementeert Guardey’s veiligheidsspel voor cyberbewustzijn

Bij Vredeveld hebben we een belangrijke stap gezet in het versterken van ons cybersecuritybewustzijn door de introductie van het innovatieve "veiligheidsspel" van Guardey.

Bij Vredeveld hebben we een belangrijke stap gezet in het versterken van ons cybersecuritybewustzijn door de introductie van het innovatieve “veiligheidsspel” van Guardey. Dit spel is een onderdeel van onze strategie om het bewustzijn over cyberveiligheid binnen ons bedrijf te verhogen, gezien 95% van de hacks en datalekken veroorzaakt worden door menselijke fouten.

Hoewel we tot nu toe nog geen incidenten hebben ervaren, vinden we het essentieel om ons personeel voor te bereiden op mogelijke gevaren om deze tijdig te kunnen voorkomen.

Guardey’s spel benadert cybersecurity training op een unieke en interactieve manier, door middel van gamificatie. Het leert onze medewerkers op een boeiende en toegankelijke manier hoe ze cyberdreigingen kunnen herkennen en neutraliseren. Dit initiatief sluit aan bij onze toewijding aan het creëren van een veilige digitale werkomgeving en het benadrukken van het belang van ieders rol in het beschermen tegen cyberaanvallen.