Combi-wagen chauffeur

Combi-wagen chauffeur

Wij zijn opzoek naar een combi-wagen chauffeur (bakwagen met aanhanger) voor dagritten. Als chauffeur op de combi-wagen ga je op pad met een bakwagen en aanhanger om bestratingsmaterialen te bezorgen bij zowel zakelijke als particulieren klanten met behulp van een laad-/loskraan op de aanhanger.

Profiel:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste combi-wagen chauffeurs welke rijden met een bakwagen en aanhanger om bestratingsmaterialen door het hele land te bezorgen bij zowel particulieren als zakelijke klanten. De werkzaamheden worden vijf dagen per week uitgevoerd.

  • You have an enthusiastic, proactive work attitude
  • Bij voorkeur rijervaring en werkervaring met een autolaadkraan
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en een geldige code 95
  • Je hebt technisch inzicht, bent stressbestendig en houdt van situaties waarin je stuurskills op de proef worden gesteld
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
Total service concept

The development of an innovative logistics concept, Total Service Concept, in which the entire logistics handling and customer support are entrusted to Vredeveld Logistic Solutions. Within the project, feasibility is assessed both financially and organizationally. Additionally, the organization is structured, trained, and coached as part of this project.

Vredeveld experts

Wat bieden wij:

Een veelzijdige, zelfstandige functie in een dynamisch transportbedrijf in een leuk team met een prettige werksfeer en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de collectieve arbeidsovereenkomst beroepsgoederenvervoer.

Apply now!