Vredeveld Groep breidt dienstenpakket uit met tankcleaning

HOOGERSMILDE – Logistiek dienstverlener Vredeveld, gevestigd in Hoogersmilde en Borne, neemt in Ter Apelkanaal alle tankcleaning-activiteiten over van H&S Group uit Barneveld. Met de overname van de vestiging voor tankcleaning breidt Vredeveld haar commerciële dienstenpakket op het gebied van logistieke dienstverlening verder uit.

Vredeveld is al jaren een bekende speler binnen de internationale transportsector. De grootste bulkvervoerder van Noord- en Oost-Nederland heeft naast silo bulktransport, intermodaal transport en bouwmaterialentransport, ook een uitgebreid pakket Value Added Logistics. Volgens directeur Mischa Vredeveld is het aanbieden van commerciële tankcleaning een logische vervolgstap in de ontwikkeling van zijn bedrijf. “Transport van A naar B is weliswaar onze corebusiness, maar het zijn juist onze éxtra diensten die zo enorm waardevol zijn voor klanten. Denk aan op- en overslag, opslag op wielen en supply chain management. Een dienst als tankcleaning in Ter Apelkanaal past perfect in dat rijtje, mede door de ligging, is dit een buitengewone kans voor Vredeveld om de logistieke dienstverlening voor opdrachtgevers in het noorden van het land verder uit te breiden.”

Win-win situatie zonder baanverlies
De overdracht van de tankcleaningactiviteiten in Ter Apelkanaal gebeurt in goede samenwerking met de bestaande eigenaar van de vestiging, H&S Group uit Barneveld. Door de noordelijke ligging van de vestiging in Ter Apelkanaal, biedt tankcleaning voor H&S onvoldoende toegevoegde waarde. Een overname door de Vredeveld Group is dan ook een win-win situatie voor klanten, personeel én beide bedrijven. Naast volledig behoud van banen, wil Vredeveld de vestiging verder uitbreiden en het aantal spoelbewegingen vergroten. Mischa Vredeveld: “Wij hebben mooie plannen voor de vestiging in Ter Apelkanaal, zoals het uitbreiden van de activiteiten. Momenteel maakt de vestiging nog gebruik van één spoelbaan. Dat breiden we uit naar twee banen, zodat we meer spoelbewegingen tegelijk kunnen uitvoeren. Daarnaast verruimen wij de openingstijden van 06:00 s ’morgens t/m 22:00 s ’avonds van maandag t/m vrijdag. We verwachten daarmee zowel bestaande als nieuwe klanten een mooie extra dienst te kunnen bieden binnen ons bestaande dienstverlening.

De overname van de tankcleaningactiviteiten in Ter Apelkanaal door Vredeveld Groep is per 1 juli 2018 ingegaan.