Corona

Update Corona-virus

De regering heeft de transportsector benoemd als een cruciale beroepsgroep. We zijn trots op onze chauffeurs, die ook in deze tijden gewoon voor onze klanten klaar staan. Vredeveld houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en neemt waar nodig maatregelen.

Bereikbaarheid medewerkers kantoor

  • Onze medewerkers die normaliter werkzaam zijn op de kantoren in Hoogersmilde en Borne werken grotendeels thuis.
  • Per e-mail zijn al onze medewerkers zoals gewend bereikbaar via de bekende e-mailadressen.
  • Wij proberen u ook zo goed mogelijk telefonisch te woord te kunnen staan, echter kan dit soms tot wat vertragingen lijden door het thuiswerkend personeel.
  • De mobiele nummers die u normaliter gebruikt voor de planning e.d. kunnen ook gebruikt worden.

Cleaning Ter Apelkanaal

Onze medewerkers in ons cleaning station in Ter Apelkanaal staan ook voor u klaar tijdens de gebruikelijke openingstijden. Ook daar volgen we de RIVM richtlijnen op.

We raden iedereen aan om de gestelde richtlijnen te respecteren en zich hier aan te houden. Samen met onze chauffeurs willen we er voor zorgen dat onze klanten op de juiste manier bediend worden.

Logistic solutions

Vredeveld Logistic Solutions is onze non-asset based business unit, van waaruit alle aspecten van de Supply Chain worden georganiseerd.
Logistic solutions

Asset solutions

Binnen ons logistieke proces gaan wij veel verder dan alleen het transporteren van goederen. Ook voor op- en overslag en maatwerkoplossingen terecht.
Asset solutions
Copyright © 2022 Vredeveld Group. Realisatie: Internetbureau Praes.