SQAS-certificering

HOOGERSMILDE – Vredeveld is vanaf heden ook SQAS gecertificeerd.

De chemische industrie voert vaak niet zelf de handling en het transport van grondstoffen en eindproducten uit. Steeds vaker wordt dan ook aan vervoerders gevraagd of ze aan bepaalde normen willen voldoen. Vooral de grote chemische concerns vragen logistiek dienstverleners om aan de SQAS-norm te voldoen.

Het SQAS beoordelingssysteem geeft de garantie dat Vredeveld transport voldoet aan de strenge eisen op het gebied van organisatie, kwaliteit, veiligheid en milieu.

Bij Vredeveld transport worden bedrijfsrisico’s en gevaren geminimaliseerd en de veiligheid en de kwaliteit van onze dienstverlening geoptimaliseerd en gewaarborgd. Vredeveld transport gebruikt daarvoor een Kwaliteit Management Systeem. In het systeem zijn alle procedures, formulieren en stroomdiagrammen opgenomen, waardoor het kwaliteitssysteem voor iedereen toegankelijk, bereikbaar en beheersbaar is.

Dit was voor Vredeveld transport dan ook reden genoeg om hiervoor gecertificeerd zijn. We zijn trots op het feit dat we aan deze standaard voldoen.