DSM kiest voor Vredeveld Logistics

HOOGERSMILDE – DSM, een global science-based company, brengt het interne vervoer voor locatie Emmen volledig onder bij Vredeveld Logistics uit Hoogersmilde. Met deze keuze voor een lokale topspeler binnen de transportsector heeft DSM zich in één keer verzekerd van een hoge mate van transportefficiency en -flexibiliteit.

Vredeveld Logistics is al jaren een bekende speler binnen de transportsector. De grootste bulkvervoerder van Noord-Nederland was al geruime tijd een belangrijke vervoerder voor DSM op het gebied van externe transporten. Directeur Mischa Vredeveld is daarom blij met de keuze van DSM om ook het interne transport bij Vredeveld onder te brengen. “Onze meerwaarde voor DSM uit zich vooral in onze lokale snelheid en betrokkenheid dit in combinatie met onze uitstekende performance. Wij zijn pas tevreden als DSM tevreden is.” Volgens directeur Vredeveld kun je met zo’n unique selling point enorme toegevoegde waarde bieden aan multinationals als DSM. “Tegenwoordig hoor je wel eens de term ontzorgen, maar die term is voor ons absoluut geen loos begrip. Wij doen waar we erg goed in zijn: snel, flexibel en foutloos transporteren en dat sluit precies aan bij de wensen van DSM.”

Flexibel bij calamiteiten
Het verschil met landelijke vervoerders wordt volgens Mischa Vredeveld doorgaans direct duidelijk bij calamiteiten. “Landelijk opererende vervoerders moeten bij calamiteiten transportwagens van ver laten overkomen en dat komt de snelheid van handelen niet bepaald ten goede. Onze bedrijfsvoering is zó flexibel ingericht dat wij voor DSM razendsnel kunnen schakelen, dit door ons brede netwerk van chauffeurs en materiaal gestationeerd in het noorden.”

De overeenkomst tussen DSM en Vredeveld Logistics is met ingang van 1 oktober 2016 ingegaan.

Vredeveld Dsm 078